Långfredag!

Började morgonen med en skidtur med bara mig själv som sällskap. Stack ut vid halv sju, med energigels och vatten i bältet men eftersom det blåste rejält, valde jag att hålla mig på skidspåren. Trögfört och blåsigt var det men bästa tänkbara sättet att börja dagen på.

Kom hem till familjen, med ljummet bröd från byns bagare och slog mig ned med en redigt stadig frukost. Älskar att få äta i lugn och ro, fylla på lite eftersom beroende på vad man blir sugen på.

Sen tog vi med oss kidsen ut, satte på snöskor på de äldre barnen och vi själva tog våra turskidor. Gick en tur runt i skogen och på myrarna runt stugan och avslutade med att leka lite innan vi tog en kortare skidtur medan H fick sig sin förmiddagstupplur.

IMG_8605.jpeg

Sen blev det lunch och där efter passade alla på att vila lite, jag läste lite och drack kaffe. Efter lite mellanmål bytte jag om och körde ett enklare styrkepass i bastustugan (med bara kroppsvikt och lite olika intensitet). Försöker få till lite styrka med jämna mellanrum även när jag inte har tillgång till gym för direkt jag slarvar kommer ryggont som ett brev på posten. Inte kul!

Nu ligger vi i soffan och slöar. Har precis ätit middag, förberett morgondagens efterrätt (Systrarna von Sydows Brownie) tillsammans med Molly och försöker planera en gemensam semester till sommaren. Och ja, äter godis. Så klart! Är det långfredag så är det!

Alla dagar här i stugan ser ganska lika ut, jag gillar ju rutiner, så inte mig emot, så gissningsvis kommer vi hitta på liknande aktiviteter i morgon och jag ska definitivt börja dagen med en skidtur även i morgon! 😍

Hoppas ni har en fin påsk! 🐣

Anna