... nedräkningen är igång!

Min gravidaapp säger 26 dagar kvar. När hände det? Inser att det är oerhört, oförklarligt, oförsvarbart många dagar, veckor, MÅNADER sedan jag skrev här senast, men jag har helt enkelt inte hunnit med. Så kanske ligger förklaringen lite där i - att livet har rullat på som tusan (på ett positivt sätt) och nu är det helt enkelt mindre än fyra veckor kvar till beräknat datum för lill*syskon! W o w !

Jag vill gärna säga ofattbart. Men det är inte ofattbart. Jag minns det som igår känslan av att komma hem från BB med sin lille prins. Känslan jag hade timmarna innan det satte igång. Jag minns, både rent kroppsligt och rent känslomässigt. Jag vet vad som väntar. Men ändå inte. För varje gravditet är unik. Varje förlossning är unik. Varje barn är unikt. Men ändå vet man lite mer denna gång. Och den här gången är jag lite mer förbered för att jag gjort den en gång. Jag har dessutom en otroligt livlig bebis i magen som gör allt för att göra sig påmind om att “jag är här i magen - vänta ni bara"!”. Det kickas och sparkas och voltas runt mest hela tiden.

Förutom när jag tränar! :-)

Men om man är förbered? Alltså på riktigt? Blir man någonsin det? Jag längtar. Kanske inte till själva förlossningen egentligen, även om jag intalar mig det, men jag längtar efter att få möta denna lilla människa. Oron över att något ska hända eller gå fel finns ju alltid där, men jag väljer att fokusera på det positiva. Det jag kan påverka. Och det är ju min inställning!

Så ja - spännande tider väntar, minst sagt. Underbart! Och dessutom står sommaren för dörren, en sommar som för ovanlighetens skulle är väldigt oplanerad med mest troligt massa tid hemmavid. Vi får hoppas att Jämtland bjuder på en varm sommar helt enkelt! ☀️🥳

Nu ska jag åka och hämta upp lilleman som spenderat eftermiddagen hos våra vänner, alltför att jag skulle hinna med lite-för-mycket-att-göra och ingen förskola i två dagar. Och dessutom är de lite på stand-by tills nummer två ankommer. Han lever livet så att säga!

.. så även om jag inte skrivit så mycket här så MÅR JAG BRA och är pepp på livet och PEPP på att återigen snart (väldigt snart) ha tid att sätta mig ner här och skriva med jämna mellanrum!

So long!

Anna