Två barns mamma!

Sitter och ammar i väntrummet utanför vaccinationshubben i Östersund, har precis tagit dos två och känner att nu kanske kanske vi kan börja drömma om lite resor under hösten. Det ligger ett par på dröm-kontot och om inget oförutsett händer så har vi några att se framemot. Nu med två (!) kids!

Helt plötsligt har vi liksom två små, vi är ett helt crew. Bilen är mer än full när vi reser, barnvagnen för bred för att gå in genom vanliga dörrar. Det är två blöjor som ska bytas. Två munnar att mätta. Och mer än dubbelt så mycket kärlek. ❤️

Många frågar om förväntningarna inför att bli två-barnsmamma, eller för den delen en två-barns-familj, men precis som med Harry så hade jag inte så mycket förväntningar. Det enda man vet är ju att man måste go with the flow men framför allt försöka komma ihåg att njuta lite mellan varven. Och lite den inställningen hade jag även nu. Sen har jag ju som alltid drömmar och planer om hur jag vill leva och göra, och försöker skapa förutsättningar för det, men på något sätt gäller det att inte stressa kring om det inte alltid blir som man tänkt.

Så hur har det blivit då? Lite mer kaosartat emellanåt, lite lugnare emellanåt. Vi har gjort mer än jag någonsin hade vågat hoppats att vi skulle kunna göra med resor, mindre äventyr och familjetid. Jag sover mindre än någonsin, vilket absolut inte är hållbart, men jag tänker att det kommer ge med sig även det!
Lillebror H är en skön filur. Sex veckor gammal drygt nu. Han säger vad han vill och där emellan är han superchill. Storebror H pussar och gosar och vill vara väldigt nära. Och emellanåt kommer det ett tjyvnyp eller två. Är det inte så det är?!

… och med det sagt - jag hoppas hinna skriva lite mer och lite mer kontinuerligt här framöver! Några speciella önskemål?

Nu ska jag amma klart och sedan traska ned på staden för att jobba lite innan vi ska till Åre för att reka lite cykling inför mitt och Marias cykelcamp i helgen!

So long!

Anna