LöpningEn just nu.

Efter storebror H bestämde jag mig för att oavsett allt inte ens prova att ta ett löpsteg förrän efter sex veckor. Det funkade väldigt bra då och när jag försiktigt började igen (efter de magiska (?!) sex veckorna) började jag väldigt försiktigt. Delade in trettio minuter i fem minuters block. Gick fyra minuter, sprang 1. Så gjorde jag första veckan. Sedan adderade jag en minut löpning och tog bort en minut gång typ per vecka tills jag sprang i trettio minuter. Och sen ökade jag längden och tempot på passen efter det. Också det successivt!

Den här gången var förlossningen enklare, jag kände mig starkare direkt efteråt, så jag har inte varit lika statisk med just sex veckor utan jag har gått lite på feeling. Men jag har börjat med samma upplägg - 1 min löpning och 4 min gång.

Nu är jag uppe i 3 minuter löpning och 2 minuter gång. Allt känns bra och det lockar lite att prova jogga lätt 30 minuter, men jag ska försöka hålla mig lite till och verkligen ta det lugnt för jag VILL kunna springa obegränsat så snart som möjligt och då är ju det sämsta jag kan göra just nu att stressa igång!

Drömmer mig tillbaka ner till Västkusten för ett år sedan när vi var nere på Ramsvikslandet och sprang Icebug EXPERIENCE. Nästa sommar kanske?! ✊🏻😍

Hur tänker ni kring löpningen?

So long,

Anna