Fredagsfeelingen!

Första fredagen hemma på VÄLDIGT länge - så härligt! Veckan som varit har gått i hundra och det känns som om det enda jag gjort är att försöka komma ihkapp hemma med en överfull tvättstuga, tomt kylskåp, möten som behöver tas och ett totalt ostimulerat vän-konto som behöver fyllas på men inte har hunnits med. Så en helg hemma känns välbehövt och välkommet!

Jag har inte missat era frågor om inlägg, jag har bara inte hunnit, men jag sk aredan nu planera nästa vecka och lägga in tid för att skriva ihop lite av era önskeinlägg om kläder för kids på äventyr, utrusnting för träning med baren, mina tankar kring kost, löpträning… Fyll på med mer så har jag lite att göra, för även om jag emellanåt är dålig på att skriva här, så ÄLSKAR jag att sätta mig ned och göra det. Måste bara planera lite bättre för det!

Veckans känsla har varit att jag varit väldigt långt efter i allt och legat steget efter hela tiden. Funkar ju att ha den känslan ibland, men inte hela tiden, så nu ska jag ta helgen till att landa lite och komma ikapp!

Veckans bästa har absolut varit att bara vara hemma! Hinna köra morgonträningspass i gymmet, sitta ned i soffan och slöscrolla på telefonen, dricka te och äta choklad en kväll. Och att jag beställde en matkasse så att jag sluppit försöka komma på vilken mat vi ska äta! Woop woop! Och att farmor och farfar till kidsen har varit här upp och kunnat avlasta oss när vi jobbat hela onsdag och torsdag.

Veckans sämsta har varit känslan av att ligga efter, vabb hela veckan och höstrusket som tagit lite udden av energin vissa dagar.

Veckans tanke att jag verkligen behöver STRUKTUR i min vardag och att jag måste planera dagarna för att få in det jag vill men också ha utrymme till att göra ingenting.

Veckans serie skulle jag först skriva “det har jag inte hunnit med”, men då ljög jag ju för jag har börjat se säsong två av feelgoodserien Virgin River på Netflix igen. Sån avkoppling! Ser fram emot att hitta någon ny bra brittisk deckarserie dock!

Veckans mat jag säger bara MATKASSE! Varierar mellan ICAs flexitariankasse och Linas flexitariankasse med tre middagar för fyra personer, blir perfekt mängd för 1-2 matlådor så man slipper tänka på lunch dagen efter. Dock unnar jag ju mig så ofta kan, vilket tyvärr enbart hanns med idag, från Saluhallen. Lyckan idag dock, fredagsfeeeling på topp att hinna äta lunch med en vän på Saluhallen, love it. Energin.

Veckans träning har inte varit prioriterad, men jag har fått till några bra pass och kommer prioritera träningen lite mer i helgen, vilket jag ser framemot. Hade bokat in mig på tre (!) pass på boxen som alla fick avbokas, men jag har kört några av de passen hemma. Dock blir det ju inte samma sak!

Helgen har Emil läger med Zebastian och para-gänget, så jag och kidsen kommer få hänga en hel del. Ska försöka hinna ta med Harry till en cykelpark tänkte jag och sen ser jag framemot lugna kvällar hemma med god mat, tv-serie och kanske en middag med vänner!

Vad är era planer för helgen?

Så har min vecka sett ut - hoppas ni har haft en himla fin vecka! 😍

Anna