Valle di Casies

I torsdags lämnade vi byn Toblach och flyttade upp till bergen. Till dalgången Gsies, eller Valle di Casies som den heter på italienska. Minns nu att jag lovade er bilder från lägenheten - här är dem! Dock så är jag inte så rutinerad att jag rusade in före vi flyttade in och tog bilder när det var städat och fint. Ni får helt enkelt se hur det ser ut irl…! Haha!

Helgen har verkligen gått i ett med två tävlingar på lika många dagar, och inte vilka tävlingar som helst heller för den delen. Totalt 95 km och 5 och en halv timmes tävling har jag bränt av. Det kändes idag kan jag lovar plus att natten som var inte bjöd på särskilt mycket sömn då Harry började sova oroligt och lät och hade sig redan vid midnatt för att sedan vakna vid halv två. Samtidigt som Helge vaknade för att ammas. Då var varken jag eller Emil särskilt nöjda, så han tog med sig Harry ut i soffan så att jag och Helge skulle få sova vidare. Vi somnade till någon timme innan Helge ville ammas igen. Och då hörde jag att Harry fortfarande inte hade somnat. Så idag har vi varit trötta hela bunten.

Dagens frukost blev en långsam historia. Så skönt. Tre koppar kaffe. Och lagom till tredje koppen (som jag sprang ned och hämtade i kaffemaskinen i loungen i huset där vi bor) kom ägarinnan av huset med ett fat med hemmabakade kakor som jag fick ta med till lägenheten. Alltså lyxen! 😍

Helgens tävlingar var jobbiga, precis som de ska, men min form var inte som den ska. Bristen på sömn och de där dagarna med förkylningssymptom (inte covid!!) över jul och nyår verkar ha tagit lite udden av min form. Men efter urladdningarna den här helgen och med väldigt lugn träning inför helgen ska det nog reda upp sig. Och kanske lite extra sömn!

Målbilden jag har för tävlingarna den här perioden är att oavsett hur det går vara nöjd med det jag presterat utifrån dagens förutsättningar OCH njuta av en riktigt god middag med ett glas vin till och choklad till dessert. Och gårdagen var inget undantag! Pizza. Ett glas Lagrein. Och choklad. Livet!

Nu har båda pojkarna precis somnat (ovanligt sent!) och jag ska faktiskt gå och lägga mig jag med. Just nu samlar jag på sömntimmar. Och soltimmar. 😍

Hörs snart igen!

anna

Psst. Här är stället vi bor på.