Ciao!

Vilka fina dagar vi haft här nere!! Har inte hunnit med i närheten så mycket som jag tänkt innan (skriva, läsa, vila, jobba) men det är sekundärt för det är inte därför jag är här. Jag är här för att ÅKA skidor och vara med familjen. Och DET har jag gjort och varit. Så himla härligt!

Sedan vi kom i söndags har vi hunnit med både en magiskt fin långtur, Intervaller i blötaste klippsnö, rekat tävlingsbanan, kört styrka och druckit en mängd cappuccino. Solen har lyst och snön har vräkt ned.

Och idag bytte vi boende. Från hotellet nere i Toblach där vi bott många gånger med landslaget, upp till en by i bergen där teamet bor. Vi har checkat in i finaste lägenhet man kan tänka sig. En nybyggd lägenhet i ett gammalt hus, perfekt för oss sex med en övervåning som precis rymmer ett sovrum med on suit och på bottenplan med ett stort sovrum där både vi och barnen ryms. Harry har en platsbyggd säng med staket (måste ta en bild!!) och Helge har en spjälsäng. Och sen ett mysigt kombinerat allrum och kök som har stora fönster mot dalen och en balkong.

Teamet bor ett par hus ovanför oss och just utanför huset är längdspåren och en uppkörd pulka backe. Hotellet eller vad man nu kallar ställer där vi hyr lägenheten, har en massa kälkar så i morgon när solen ska skina och jag har planerat in en vilodag ska vi minsann ut och åka.

Nu måste jag äta lite kvällsfika - återkommer med bilder från detta fantastiskt fina ställe! 😍

Anna