Måndag.

Så. Var livet tillbaka. Vi är alla friska, inväntar rätt värden på PCR (för Emils del) och vi andra försöker återgå till en vardag vi inte har haft sedan i början av december. Vi avvaktar dock med förskolan tills Emil kommer iväg för att minska risken att dra hem några andra baciller nu när vi precis klarat av covid.

Just nu sitter jag och har jobbtid. För första gången utan barn sedan december. Har en väldigt lång to-do och tänker att jag nog ska försöka sänka mina ambitioner idag och inte bränna av hela listan, utan göra det lite humant och tänka att jag nog faktiskt hinner jobba med listan vid fler tillfällen denna vecka…!

Inledde dagen med träning innan jag åkte in för att möta upp en vän som det var alldeles för länge sedan jag träffade och nu sitter jag på ett kafé och skriver och mailar och fixar och donar. Fasiken vad härligt!

MÅNDAG är första måndagen på länge där lite vardag kommer gälla - SÅ SKÖNT! Träning och jobb och lite barnfritid.

TISDAG ska jag försöka fortsätta trappa upp träningen lite efter covid och sedan filma lite nya träningsvideos och sen ha ett möte om en kommande, spännande lansering. Och försöka underhålla barnen medan pappan jobbar.. Och förhoppningsvis hinna med en lunch med en vän.

ONSDAG hoppas vi på att Emil kommer iväg till Italien, att storebror kan återgå till förskolan och jag och lillebror ha lite vardag hemma med mys, jobb och träning.

TORSDAG är nog Emils föräldrar på plats, så då räknar jag med att hinna jobba lite (har ett par möten inplanerat) men också mysa med killarna när väl jobbet är avklarat.

FREDAG tänker jag ta helg, vara med kidsen, träna lite och inte jobba alls. Nästan.

HELGEN har jag ingen aning om hur den ser ut. Beror lite på om Emil kommer iväg, hur vädret är och hur jag mår!

TRÄNINGEN kommer denna vecka handla om att trappa upp lite lagom. Tre till fyra styrkepass, några längre pass och ett intervallpass för att känna hur kroppen har återhämtat sig efter både tävling och covid.

Nu ska jag göra en slutspurt på jobbet och sedan åka hem till man och barn och fira lite alla ❤️-dag!

Anna