Ett Åre-dygn!

Hur mycket har man inte saknat att hänga med sina vänner spontant? Bara ringa och säga" “jag kommer nu!”. Efter att ha haft coviden och dessutom tre sprutor så är jag inte själv längre särskilt orolig för att bli sjuk, men jag är ändå försiktig för risken att jag kan smitta dem som ännu inte varit sjuka finns ju där, men det gör ändå att jag nu vågar göra sånt man gjort minimalt med de senaste två åren.

Så i fredags drog jag till Åre. Bestämde mig spontant och drog. Hade inte ens packning med mig, men jag vet ju att jag har en tandborste hos mina vänner och dessutom samma storlek på kläder, samma stil på kläder och nästan samma storlek på fötterna, så oavsett vad dygnet i Åre skulle bjuda på så skulle det lösa sig.

Och vilket dygn jag fick. Som jag behövde det! Och lyckan över att inse att nu börjar vi kunna göra sånt här igen och ta igen all missad kompis-tid som man inte haft senaste året! Mer av det!! ❤️

I morse vaknade vi tidigt av barnen, åt frukost i soffan och såg på damernas tremil. Led med Ebba, blev imponerad av Therese. Och Jonna! Tråkigt att OS är över. Vad ska man nu inleda dagarna med?!

Hoppas ni har haft en fin helg!

Anna