f y r t i o s e x

Stannade tills i morse i Åre, ingen av oss var sugen på att åka hem igår och vi alla var rätt trötta, så vi packade snabbt ihop oss i morse och rullade genom magiskt vackert vinterland mot staden. Kom kanske inte iväg när vi hade tänkt, var kanske lite kaos att få alla barn klädda och ammade och alla väskor in i bilen… Haha! Men nu vet vi på ett ungefär hur lång tid det tar att packa ihop oss så nästa gång kanske vi nailar det! 😅

M å n d a g och vi började med provtagning på sjukhuset för lillebror W innan jag tog mig till mitt förmiddagsjobbkafé Nummer 1 för att få ordning på veckans mest intensiva arbetsdag..! Alltid lite stressigt för jag inte vet hur lång tid saker och ting tar, men samtidigt älskar jag att beta av saker! Så det blir jobb med STARKARE, planering av SoMe-projekt och filmning. Och lunch med Sara, vår vän och alltiallo! 😍 Ska även fixa pass till barnen efter förskolan!

T i s d a g ska jag på mammacrossfit, ha möten och filma med Emil.

O n s d a g har jag inga möten inplanerade så vi får se hur dagen ser ut..!

T o r s d a g har jag mammacrossfit igen och efter lunch hämtar jag barnen från förskolan och åker till Åre för en långhelg där. Har lite möten och annat som ska pysslas med innan vi tar helg dock!

F r e d a g ska jag köra veckans sista jobbdag, så kort det bara går, innan jag slår igen datorn och tar HELG!

H e l g e n blir i Åre! Hoppas på lite utflykter, lagom med träning, fika och en massa mys. Och att vi hinner fixa klart i lägenheten.

T r ä n i n g e n hade jag en plan för men jag var väldigt sliten igår och i lördags, så jag får se vad det blir utöver mammacrossfitpassen. Längtar ut efter barnvagnspromenader, så de ska jag få till men i övrigt får vi se. Kanske kan det bli någon skidtur till helgen!

Generellt känns det som om jag har lite för mycket att göra, lite för många bollar i luften just nu men jag håller på att styra upp saker och ting för att få en liten bättre balans mellan allt jag vill göra och allt jag behöver göra. Började i förra veckan och ska fortsätta denna vecka, för dagarna bara rullar på och lillebror växer så det knakar och jag vill verkligen hinna ligga på soffan och mysa lite emellanåt också. Jag hinner absolut det idag, men det är för att jag maxar dagarna när jag jobbar till det yttersta och så vill jag inte riktigt ha det. Så nu ska jag försöka få ordning på det. Punkt!

Hoppas ni får en fin vecka - lite stress och sista-minuten-fix är okay så länge det inte pågår hela tiden! <3

Anna