f y r t i o n i o

Veckan kickade igång med dunder och brak idag och jag har stått framför datorn hela dagen. Solen har strålat som den bara kan en kall decemberdag så det kändes sisådär att stå där vid köksön, men det var det värt med tanke på anledningen att jag stod där - nämligen en heldags kurs i kvinnlig hormonhälsa! Så makalöst intressant men samtidigt så outforskat och så mycket osanningar som sprids och så mycket okunskap som även dem vi tror bör kunna saknar. Och det är lite frustrerande men därför än viktigare att lära sig mer om. Och sprida den kunskap byggd på den lilla forskning som finns!

M å n d a g blev en dag framför datorn, med en snabb joggenad i kylan på eftermiddagen. Mycket annat hanns inte med även om vi faktiskt tryckte in en massage kring middagstid. Så välbehövligt!

T i s d a g inleder jag tillsammans med en kompis på vår traditionsenliga julfrukost på stan. Sen blir det fullt kör hemma med massa filmning och admin med STARKARE. På eftermiddagen hoppas jag hinna träna min vän Liz, fem år sedan senast och herregud så mycket som hänt sedan dess. Förr om åren träffades vi ju varje helg på vintrarna men sedan vi båda slutade så var det sist på New York maraton 2018 vi sågs då hon bor i Park City.

O n s d a g far vi mot - BAD GASTEIN - och årets premiär av Ski Classics. Och går allt som det ska står jag på startlinjen på lördag för att åka team eventet! Så kul!

T o r s d a g ska jag göra mig lite känd med banan i Sport Gastein, mysa runt och dricka gott kaffe i Bad Gastein, jobba lite lagom och mysa med barnen!

F r e d a g kommer jag absolut ha lite tävlingsnervositet, men jag ska definitivt inte glömma att njuta, mysa med barnen, unna mig lite egentid när jag tar någon jobb-timme. Och så klart testa skidor och banor.

H e l g e n blir det TÄVLING på lördag med så klart go’mat på kvällen! På söndag är det individuell tävling, men jag tror det räcker med ett lopp för mig och dessutom är det långa loppet, ja, lååångt! 😅

T r ä n i n g e n i veckan blir lite intervaller och styrka för att vecka igång kroppen efter de senaste veckornas lätta förkylningssymtom. Annars ska jag mest ladda överskottsenergin så jag är PIGG på startlinjen på lördag.

Sicken himla härlig vecka! Hoppas hinna med allt jag vill och behöver, men jag tänker inte stressa om det är så att allt inte blir av!

❤️

Anna