Fredagslistan

Sitter i en soffa i huset vi hyrt i Bad Gastein och tittar på The Holiday (finns det för övrigt en mysigare komma-i-julstämnings-film?!) med en sovande bebis i famnen och är så där smällmätt som jag aldrig är kvällen före tävling. För ja (!!) jag ska TÄVLA i morgon! Det ska bli så skoj, det är liksom en riktig mjukstart då det är ett team event, likt en stafett, så det blir väldigt spännande att se hur kroppen fungerar!

Veckans känsla. Fullt ös medvetslös. Lite så! Och sen kom vi fram till Bad Gastein har dock tempot lugnat ned sig, vilket har varit himla skönt!

Veckans bästa. Att vi tog oss iväg hit! Efter allt strul med flygresor, förkylningarna på slutet… ni vet sånt där som uppstår när man har barn. Allt är liksom lite oberäkneligt. Men vi kom hit!

Veckans fundering. Jag tycker att den ständiga funderingen i livet just nu är prioritering. Hur ska man prioritera? Vad är prio för dagen? Och varje dag blir det ju olika…

Veckans sämsta. Strul med flygresorna. Dålig kundservice. Bla bla bla. Sånt man INTE vill lägga tid på och bara gör en irriterad!

Veckans köp. Flygresor. Haha! Har också köpt de första julklapparna - slalomhjälmar till barnen! Har sån idé-torka på just den biten.

Veckans längt. Inte mycket. Ingenting. Är SÅ glad för det vi gör här och nu. Här i Bad Gastein!

Veckans planering. Om spännande projekt framöver! Både för egen del och tillsammans med andra. Så kul! Ett av projektet är tillsammans med fd elitskidåkare som ni kommer få veta mer om SNART!

Veckans längt. Okay. Jag kom på att jag ändå längtar lite till jul. Jag ÄLSKAR december av den anledningen!

Veckans selfcare. Återigen - en massage! Så skönt. Så välbehövt.

Veckans träning. Jag fick till två intervallpass innan vi åkte hit, men hann aldrig gå på crossfitpasset.. Det var trist. Men det har nog varit bra så jag har lite extra krut i kroppen inför helgens utmaningar! Haha!

Nu ska jag slötitta lite mer på filmen och sen ta min lilla sovkamrat och krypa till kojs. Hoppas på några timmar med mer sömn i natt än natten som gick! 😅

Anna