Fredagslistan

Fredag och vi sitter i bilen på väg ner mot Dalarna och Vasaloppsveckan. I morgon väntar en start i Tjejvasan, första sedan 2019 om jag minns rätt. Uppladdningen är lika med noll, har aktivt valt att ställa mig bak eliten i starten men det finns ingen bättre träning än tävling och ska jag åka Vasan nästa söndag så behöver jag BRA träning!

Veckans känsla. Det har gått i ett. Tempot har varit högt men det har ändå gått fram. Det har gått bra. En känsla av flow och framåtdriv!

Veckans bästa. Att jag har kunnat börja träna lite mer och att en start i Tjejvasan blir av! Och att jag någon natt fått sova 4-5 timmar i sträck.

Veckans tanke. Prioritering. Att även den måste vara flexibel. En prioriteringsordning kan inte gälla jämt och ständigt utan måste hela tiden anpassas utifrån förutsättningarna!

Veckans fundering. Utvecklingen av STARKARE och alla drömmar jag (och vi, mitt lilla team med maken, brorsan & fotograf-Sara) har för det!

Veckans roligaste. Allt jobb vi gjort för STARKARE i veckan! Filmat så mycket! Och möten inför veckan på Playitas med Therese Johaug med team och mina partners kring event i vår.

Veckans köp. Eller egentligen förra veckans köp - en lång svart dunkappa! Äntligen!

Veckans mat. GRÖT! Skojar inte! Hela måndagen spenderades med att göra olika varianter av gröt så det har fått bli gröt till både frukost, lunch och middag. Haha!

Veckans träning. Som jag skrev - efter att först ha varit rätt sliten efter Marcialonga och kanske lite poststress efter en hektiskt period och sen magvirus på det så var det fantastiskt skönt att sakta trappa upp träningen den här veckan. Jag har fokuserat på styrka och lugna pass. Och sen blir det en himla bonus att kunna köra Tjejvasan i morgon!

Veckans serie. Jag har fastnat på en nygammal serie, även för mig, nämligen Yellowstone. Inte en kväll utan ett avsnitt. Eller det blir inte kväll utan ett avsnitt!

Veckans selfcare. Lunchen med Sanna. Vi hinner ses alltför sällan, så dessa luncher vi får till är så efterlängtade!

Veckans godaste. Älgsteken! Jag är ju uppvuxen på älgkött och efter ett vuxenliv utan viltkött förutom vid speciella tillfällen känns det så lyxigt att återigen ha älg i frysen och kunna äta det precis när man själv vill! Favoriten är när det steks perfekt, lite frästa grönsaker, på ett gott levainbröd tillsammans med lite smakrik sås!

… nu ska vi fortsätta denna extremt långsamma resa söderut. Herregud. Har aldrig tagit sån tid! Känns som om jag varit på väg sedan i morse. Och barnen är ju så tålmodiga! Men ett stopp på bageriet för gott bröd inför helgen gör resan lite härligare i alla fall! 😅

Hoppas ni får en fin helg! 🫶🏻