Å t t a

Reklam i inlägget.

… så klart hann det bli torsdag innan jag hann publicera, men HERE WE GO!

Ny vecka & en vecka där planerna är lite oklar pga #vabbuari men ändå en vecka hem till en början! Och återkommer med en återblick från en fantastisk helg i Åre med mina syskon! 😍

M Å N D A G inleddes med lite lätt träning (provar mig fram vad kroppen orkar!) innan det blir en full dag med film tillsammans med Emil och våra kompisar på Starbay som vi gjort en hel del projekt med genom åren.

T I S D A G ska jag faktiskt hålla i ett pass på boxen (Jippie!!) innan vi sak filma en massa på boxen åt både STARKARE och SoMe, så det blir ännu en produktionsdag.

O N S D A G ska vi filma igen, denna gång hemma och framför allt för STARKARE. Sen blir det en eftermiddag med möten inför dels träningsresan till Playitas i mars men också inför kommande (förhoppningvis) resor dit. Och den veckovisa avstämningen kring STARKARE.

T O R S D A G är det mamma crossfit, ska delta och inte hålla i det och det är också veckans enda oplanerade dag! Så det blir (idag alltså) morgonjobb följt av crossfit och en lunch med en vän som jag ser alldeles för sällan och sen jobb igen. Emil vabbar. Yes. Vi fick hämta dem igår igen.

F R E D A G hoppas vi rulla mot Dalarna och en Vasaloppsvecka! Håller tummarna att barnen är så friska som de verkar!

H E L G E N. Jag står i valet och kvalet kring om det blir en start på Tjejvasan eller inte. Har absolut inte tränat som jag vill/bör men jag längtar efter en nummerlapp och ska jag åka Vasaloppet nästa helg så behöver jag lite bra träning och det finns ingen träning som är så bra som just TÄVLING!

T r ä n i n g e n denna vecka har blivit lite bättre än jag vågade hoppas på i måndags. Igår sprang jag faktiskt den längsta turen hittills och jag har kört styrka och fått bonusträning när jag filmat pass inför STARKARE. Som har NYSTART 4 MARS - så är du en av dem som funderat på om du ska hänga på - anmäl dig redan nu för att vara säker på att du blir med i marsgruppen.

En sammanfattning av veckan kommer i morgon men jag kan ändå säga att så här mycket som jag fått gjort denna vecka, det var det länge sedan. Många “bucket list”-grejer har blivit gjorda och jag känner att dessa veckor vi är hemma, har barnen (utom lille W) på förskolan, så hinner man ju med en hel del. Resor på gott och ont - men att också hinna jobba när vi är iväg, är tajt, och bara det nödvändigaste blir ju gjort!

Hoppas ni haft en fin vecka hittills!

Anna