En liten fjälltur.

När vi kom hem lördagen bestämde vi oss för att på söndagen åka till Åre över dagen. För att fira vår lilla kompis som fyllde ett med en fjälltur och solgrops-fika! Jag packade in det mesta i bilen redan på lördagskvällen så det bara skulle vara att hoppa in i bilen på söndag morgon. Här slösas ingen tid..! Haha!

Så det blev en rätt snabb frukost innan vi hoppade in i bilen vid halv nio och åkte den dryga timmen till Åre. Killarna var så peppade på att träffa födelsedagsbarnet!

Vi mötte upp lilla Freja och Maria i Ullådalen och efter, vad det kändes som, en evighet kom vi iväg på skidorna. Det är inget skämt vilken tid det tar att få iväg fyra barn och två vuxna med två skidvagnar, skidor till fyra av sex och allt fika. Och tajma med hunger (vilket jag absolut bommade denna gång). Vi skidade upp på fjället, det blåste lite väl mycket för att det skulle vara riktigt mysigt och apropå bommen med mat så var det en inte helt nöjd fyraåring som åkte själv och det hela slutade med en hel del tjafs innan blodsockret hade stigit i solgropen! Men sen var det en himla nöjd kille som skidade samma sträcka tillbaks hem. Mammahjärtat blev stolt!

Sen blev vi kvar över middagen och den dryga timmen hem till huset i Östersund blev en trött resa med GODIS som nödlösning och väl hemma sov killarna så jag kunde bara bär in dem i deras sängar. Så lyxigt!

Men det blev en fin dag och lite av en check på att jag kan ta med mig grabbarna själv på en tur, även om det denna gång underlättades väldigt av att Maria också var med. Man måste liksom våga prova! Och ha ett litet öppet sinne och väldigt lite visioner och ambitioner kring hur det ska gå. För då blir man mer nöjd helt enkelt!

Ser så fram emot en vår på skidorna med familjen, längtar så till påsk! 😍

Anna