T I O

Ny vecka och redan tisdag igår. Måndagen gick i en dimma efter Vasaloppet. Herregud. Det var segt. Vi åkte tidigt från Orsa igår morse och sen hade Emil jobb direkt när vi kom hem så jag var själv med barnen i ett par timmar. Gjorde inte många knop, utan låg mest i soffan och tittade på dem. Haha!

Idag är det dock lite tillbaka till vardag och jag lämnade Emil hemma med de två storebrorsorna. Vi vågar inte ha dem på förskola denna vecka då det går så mycket magsjukor och influensor och Emil ska till Kanada för att tävla med Zebastian Modin på fredag så vi måste hålla oss friska. Jag åker också på jobb på fredag (med barn och mamma och pappa) men till varmare breddgrader. Mer om det senare!

T i s d a g. Började med jobbfrukost med lillebror W på stans enda frukostfik vid åtta. Sen hade jag mammacrossfit med ett gäng starka mammor, så roligt. Resten av dagen har jag gått mellan fik/restauranger och jobbat. Skrivit så att fingrarna “blöder”. Nejdå.

O n s d a g. Barnen är som sagt hemma från förskolan, så i morgon blir det inte lika mycket jobb, utan vi ska försöka hitta på något med barnen.

T o r s d a g. Först en tid hos sjukgymnasten (har väntat sedan Wilhelm kom, men varken han eller jag har haft tid..! Så välbehövt efter Vasan känner jag!), sen håller jag i veckans andra mammacrossfit och sen har jag lyxtid hos hudsalongen följt av veckans sista jobb. Och sen ska jag packa. Igen!

F r e d a g. Resa till PLAYITAS tillsammans med Therese Johaug och Nina Bansal och massa starka tjejer. Barn och mamma och pappa följer med!

H e l g e n blir det jobb på varmare breddgrader! Och förhoppningsvis lite lek och mys med barnen!

T r ä n i n g e n … Är väldigt lågt prioriterad, först och främst ska jag återhämta kroppen efter Vasan! 🫶🏻