Fjällenergi.

Vi drog till fjälls. Packade ihop våra grejer hemma i stan på en handvändning, köpte med oss mat från Saluhallen och Frejas bageri stan och rullade den dryga timmen till Åre. Checkade in en natt i vänners stuga, tittade på serier och eldade i kaminen medan regnet piskade och vinden ven.

public.jpeg

På lördag morgon vaknade vi tidigt, tog en lång och rejäl frukost innan vi bytte om och tog stavarna i handen och traskade upp på berget bakom, upp mot fjället.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Kom hem, tog en lunch, sov i soffan. Sen tog vi bilen upp till Copperhill, checkade in på vårt rum. Tog en fika och bytte sedan om för att gå ned till spaaet. Bastade och badade och tog en makalöst skönt massage.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Sen tog vi en lång middag, spelade yatzy, tittade på folk. Åt gott. Avslutade med att titta på serie och somnade tidigt. Frisk fjälluft suger på ett väldigt positivt sätt!

Söndagen bjöd på långfrukost med vänner innan vi tog en rejäl tur upp på fjället, såg snö och lite folk. Sprang och gick omvartannat. Njöt.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Sen tog vi och våldgästade våra vänner, intog soffan där. Åt tacos. Pratade. Tog det piano. Innan jag somnade ovaggad vid tio.

Nu har vi haft ännu en skön morgon i Åre. Trots ny vecka, vardag och måndag. Vi ska snart ut på fjället igen, njuta en sista gång för denna gång innan vi rullar tillbaka till stan.

Shit vad jag behöver sånna här helger! ❤️

Anna