Vecka trettionio.

Veckorna går verkligen i ett supertempo samtidigt som det känns som om tiden kryper fram. Får en liten chock varje gång jag ser datumet på klockan och inser att vi är i SLUTET av september. Vad hände liksom? Den här veckan blir återigen en vecka hemma. Känns helt fantastiskt att få så mycket tid där vi utgår hemifrån, hela förra hösten for vi och flängde mellan Stockholm och tv-inspelningar och träning inför New York Marathon (vilket ju i sig var superkul!) men att ha basen hemma nu och egentligen fram till jul, känns lyxigt. Att hinna boka in luncher med vänner, träffas spontant, säga att vi kanske gör det här till helgen och kunna gå mer på feeling. Lyxgt!

public.jpeg

MÅNDAG: Igår blev vi kvar i Åre. Emil hade inga möten inplanerade och jag är ju som ledig egentligen så vi hade inget att stressa hem till. Tog en tur på fjället på förmiddagen, åt lunch tillsammans med Maria och Lina och kikade sedan runt lite på tomter i Åre. En dröm att ha något eget där, men om det blir verklighet det vet man ju aldrig!

TISDAG: Efter en helg med lite mer träning (i timmar) än på ett tag så kände jag att en dag utan fysisk aktivitet sitter på sin plats. Lunch med vän och i eftermiddag föräldragrupp. Tema: amning. Spännande!

ONSDAG: Ultraljud för att se att krabaten mår lika bra som det verkar men på grund ut av att mitt magmått stannat av lite (vilket mest troligt beror på att “magen ramlat ned”). Men det blir spännande att se hur trångt det faktiskt är där inne! Måste dock komma ihåg att säga att vi inte vill veta kön!

TORSDAG: Oplanerad. Men lite träning ska det nog bli! Och lite jobb på gemensamma projekt för mig och herr Jönsson Haag.

FREDAG & HELGEN: Planen är att åka ner till Stockholm för att delta på Lidingöhelgen, men som det känns nu är det väldigt osäkert om vi kommer åka ned.. Återstår att se. Annars blir det återigen en helg hemma i Jämtland med omnejd!

… återigen en rätt lugn och skön vecka - känns helt rätt just nu måste jag säga!

VECKANS TRÄNING: Förre veckan blev en riktigt bra träningsvecka, med mina preggo-mått-mätt så denna vecka ska jag fokusera lite mer på återhämtning. Fortfarande kommer det bli en del träning, jag vill ju bibehålla den kvalitet jag kan, men jag kommer inte jaga timmar (så som vardagen bestod av förr som elitaktiv).

  • 2 till styrkepass (fick till ett igår (måndag)).

  • 1-2 st intervallpass på stakmaskin och/eller stavgång på bandet (känns mest safe just nu), ett kortare typ 4x4minuter och ett med lite längre effektiv tid (typ 6x6min eller 4 x 10 min)

  • 1-2 st lugnare pass (cykel eller rullskidor eller simning)

  • … ev. längre lugnt pass (2h+)

… men allt beror ju på dagsformen och om krabaten kommer fortsätta trivas i kaggen eller om hen vill kika ut och träffa oss! Åtta dagar kvar till BF nu! Kan ju som sagt bli 22 dagar till (typ), men jag känner på mig att det närmar sig nu!