2022 - Hej Hallå!

Sitter på ett hotellrum nere i italienska Toblach. Bredvid mig ligger emil och slötittar på något på Netflix och på min andra sida somnade precis Helge. I det kombinerade allrummet/pentryt ligger Harry och snarkar. Vi kom hit ner igår kväll tillsammans med Emils föräldrar som ska hjälpa oss med kidsen kommande vecka. På onsdag byter vi boende till en lägenhet där resten av teamet bor.

Jag är så glad att vi kom iväg för efter Orsa blev jag mer och mer sliten och över juldagarna kände jag bara att jag fick lov att bromsa upp lite. Ingen träning. Inget scrollande på telefonen. Inget jobb. Veckorna, eller egentligen kanske längre än så, hade gått i ett fasligt tempo (som jag för övrigt verkligen älskar att ha det!!) men det i kombination med krångliga nätter OCH tävling på det tog ut sin rätt på mig… Men efter att Emil tagit Helge två nätter i rad där jag fick sova för mig själv var det som att allt vände och lagom tills vi kickade igång 2022 var jag back on track igen!

Och det vet en himla tur det, för annars hade vi gått miste om äventyret vi nu är på!

Vi lämnade som sagt Frösön igår och kom fram hit till Toblach lagom till middag. Nio kollin checkade vi in. Plus fyra handbagage (ett var). Helt makalöst vad packning det blir när man ska vara borta ett tag och speciellt när man har kidsen med sig. Den dubbla mumtisportvagnen. Bärstol. Bärsele. Kläder. Skor. Och sen allt mitt. Och Emils. Toblach är första anhalten där det blir två tävlingar för mig i helgen. Och vilka tävlingar sen, men det får jag berätta mer om senare! Efter denna tävlingshelg åker Emil och hans föräldrar hem och jag och kidsen blir själva med teamet ett par dagar innan mina föräldrar kommer ned och blir med oss på resterande tre (!) tävlingshelger… Så himla kul och spännande!

Vi kickade igång vistelsen här nere med en redig långtur tillsammans med resten av teamet idag. Makalöst fint, så fint att man nästan glömde bort att det både var långt och lite jobbigt för min del. Haha! Men aldrig har väl en pasta smakat så bra som efter en fin (och jobbig) skidtur! <3

I morgon ska vi fortsätta reka banorna inför helgens lopp och njuta av att bara vara här nere! #levnjutTÄVLA as its best! 🙌🏻😍

Ciao!

Anna