Det kändes!

Hemma med familjen i Östersund igen efter väldigt fina, men också lite tuffa, dagar i Norge. Hann med sju träningspass under dagarna där ett av passen faktiskt var mitt första löprace på två (!) år. Och tänk att man förtränger så lätt hur jobbigt det är att springa löptävlingar…! Eller det kanske är tur det, annars skulle man inte ställa sig på startlinjen… Oavsett så blir löptävlingar otroligt bra träning och ja, det fick jag även i lördags. Jobbigt (för jäkla jobbigt) under loppet men ack så skönt efter. Älskar den känslan!

Ligger nu i soffan hemma, båda barnen somnade ovanligt tidigt idag och det var nästan läge att jag skulle lägga mig samtidigt med dem men halv sju känns till och med tidigt för mig. Trots att jag varit på läger. Haha!

Ska strax lägga undan telefonen och titta på Gåsmamman, har ju inte sett de tidigare så vi har ju sex (6!!) säsonger att titta ikapp. Perfekt i för hösten.

Helgen var som sagt fullsmockad med träning. Och fokus på att äta tillräckligt och återhämta sig mellan passen. Denna vecka kommer till en början handla om att hämta hem helgen, försöka ducka dagisbacillerna, skola in Helge och jobba lagom mycket. Framemot helgen har jag tänkt träna på lite igen.

Tanken är att jag försöker få in någon bra träningsvecka per månad, resterande blir vad jag hinner med för jag är faktiskt inte beredd att åsidosätta vare sig familjen eller allt annat som jag numera fyller mina dagar med. Så det blir en balansgång, men det är så jag vill ha det. Att satsa hundra procentigt på sin idrott och resultat är jag väldigt färdig med. Men inte att utmana mig och försöka utvecklas. På mina premisser. Och jag är tacksam att kunna göra det ännu ett år.

Årets första lopp går andra helgen i december, så även om jag rent form-och-träningsmässigt är väldigt (v ä l d i g t) långt från där jag vill vara, så har jag tid på mig bara jag skyndar långsamt.

Så nu kör jag lite återhämtning, tid med barnen, jobb & skola ett par dagar. <3

Hörs snart igen!

Anna