VECKA FYRTIOSJU

På väg hem från Stockholm. Har ju varit där sedan i torsdags kväll men det blev ju inte så mycket jobbat, eller ens gjort, som vi hade tänkt… Istället blev jag liggande i feber hela fredagen då vi skulle jobba och gå på festligheter och på lördagen gick jag med myrsteg utanför dörren för att få lite frisk luft men febern var knappt borta. Igår (söndag) var dock febern borta så vi hann strosa runt på stan, se skyltfönstren på NK, och äta god lunch (tillsammans med halva Stockholm kändes det som) ute på Rosendal och ta en fika och en god middag (då det däremot kändes som om vi var de enda ute och åt söndagsmiddag). Tog liksom ikapp lite av det missade!

IMG_4211.jpeg

Idag har det dock varit full rulle från tidig morgon till nu, eller ja, full rulle kanske det inte är på tåget direkt, men ändå. Möten som avlöst varandra och Harry har fått haka på. Resten av veckan ser nog dock lite lugnare ut…

MÅNDAG: jobbrace i Sthlm, spännande projekt och planering av äventyr tillsammans med en av våra äldsta samarbetspartners.

TISDAG: Frukost hos svärisarna och sen tänker jag ta med Harry på sin första skidtur. Nu ska premiären ske. Punkt slut. Resten av dagen ska vi chilla hemma, packa ur och tvätta. Sånt kul liksom…

ONSDAG: Inga planer alls förutom att få frisk luft och eventuellt köra ett intervallpass om brösten (efter mjölkstockningen) känns helt hundra.

TORSDAG: Ledig på förmiddagen, lite jobb efter lunch.

FREDAG: Hörde jag helg…? Återbesök hos barnmorskan, eller efterkontroll heter den kanske, det ska bli spännande!

HELGEN: I N G A planer. Ska eventuellt spana in en tomt i Åre för framtida projekt, annars vill jag mest bara åka skidor. Om jag får bestämma. Och titta på VINTERSTUDION så klart! Så jäkla skoj att det drar igång igen!

TRÄNINGEN… Idag tog jag mina första löpsteg. Nu gäller det att inte förivra sig utan skynda långsamt. Ett steg i taget. Men JÄKLAR vad härligt det var! Annars kommer träningen se ut som den gjort de senaste veckorna. Dock kanske jag kan byta ut någon promenad mot skidtur och ta några joggminuter på någon av promenaderna.

  • 2-3 styrkepass (gjorde ett på Gärdets utegym idag)

  • 1 längre tröskelpass (45 min +) i antingen stavgång, stakmaskin eller skidor

  • 1 högintensivt pass (kring 20 min effektiv tid) i Ski-Erg, Crosstrainer eller stavgång på bandet

  • 2 längre pass (över 2h)

  • … dagliga promenader med mini! 😍

Det känns spontant som en bra vecka tycker jag!

Hur ser er vecka ut?

Anna

Hur ser er vecka ut?

Anna