VECKA FYRTIOFEM.

Till skillnad mot förra veckan så har jag denna vecka inga möten inplanerade, lite så jag ”jobbar” just nu. Lite mer ena veckan, lite lugnare den andra. Det känns väldigt bra just nu i alla fall! Så denna vecka är det prio f a m i l j!

MÅNDAG: vaknar i Grövelsjön, ska ta sikte på några toppar på förmiddagen med mini i sele på Emils mage och sen rullar vi mot Orsa. Diverse jobb får göras on-the-go för både mig och Emil…

TISDAG-ONSDAG: Jag stannar mest troligt i Orsa. Kanske kan jag få göra premiärturen på snö i Grönklitt..?

TORSDAG: mest troligt hemma i Jämtland igen eller på väg hemåt. Ska försöka hinna träffa lite vänner och kanske hinna jobba någon timme eller tre. Beroende på hur Emils scheman ser ut!

FREDAG: hoppas jag på att kunna ”ta helg” från lunch och börja ladda för en härlig helg hemma!

HELGEN: har vi inga direkta planer för, men fortsätter det vara kallt och kanske komma lite mer snö är jag väldigt sugen på att ta med familjen för en första skidtur tillsammans!

Kanske inte kommer få sån här skidåkning redan nu, men himmel ville sug jag har efter skidåkning! 😍

Kanske inte kommer få sån här skidåkning redan nu, men himmel ville sug jag har efter skidåkning! 😍

VECKANS TRÄNING: Kommer nog se ut som förra veckan men kommer kanske kunna utveckla lite mer denna vecka, dock kommer jag ju inte ha tillgång till hemmagymmet första delen av veckan. Så det kommer bli svårt med regelrätt styrka och de hårdare intervallerna… Som jag än så länge vill göra på bandet eller crosstrainer!

  • En promenad på minst 60 min per dag

  • … kanske en skidtur?

  • Ca 2 styrkepass (tyngre)

  • 3 st (minst) á 15-30 min bålaktivering (ofta i kombo med ett annat pass)

  • 2 st intervallpass (ett av dem i riktigt tuff belastning (stavgång eller ski-erg) och det andra i tröskeltempo) - tänk om jag skulle kunna prova ett på skidor?

  • ett långpass (2h+)

Suget efter löpning börjar bli rätt påtagligt. Men jag ska hålla mig. Stavgång och crosstrainer är bra mot abstinensen men jag räknar ändå med dagarna tills jag ska få ta de första stapplande stegen. Planen är ju att prova springa typ en minut var femte minut under någon av mina promenader. Avstå löpning i någon dag och sedan prova igen. Sakta sakta trappa upp!

Hur har ni tänkt/gjort med löpningen kring/efter förlossning? Har ni några erfarenheter?

Ny vecka - nya möjligheter! 😘

Anna