November!

Att min öppenhet gällande svårigheterna med Harrys viktuppgång, min amning och ersättning skulle generera så mycket tankar och känslor hos er som följer mig anade jag inte men jag blir väldigt tacksam över att min öppenhet kanske kan stötta och hjälpa er i samma sits. Men jag vill gärna ägna det ett eget inlägg, så låt mig återkomma. 🧡

IMG_9023.jpeg

November. Första vintermånaden här i norr. Ligger här i stugan i Grövelsjön med mini på bröstet som snuttar som en tok på sin napp och springer som en tok med fötterna för att sedan plötligt ligga blickstilla. Det är vår mini det. Full rulle och sen plötsligt - snark liksom.

VECKANS KÄNSLA: att saker och ting börjar falla på plats. Tacksamhet över mycket. Glädje över att mina erfarenheter och känslor kan stärka och peppa andra!

VECKANS BÄSTA: topptur med lilla familjen i fjällen - som jag drömt om det! 😍🙏

D4FA1C97-64CA-4B7C-B8C1-1E86B0B12D66.jpeg

VECKANS SÄMSTA: att tiden går så fort!

VECKANS ÄNTLIGEN: stavas - r u t i n e r ! Hemmavid, hur vi får ihop vardagen med bebis, jobb, träning och livet rent generellt!

VECKANS SAKNAD: efter löpning! Så ytligt, men himmel vad jag längtar efter att få springa nu. Två veckor till, sen ska jag sakta prova några steg…!

JUST NU: Ligger med mini i famnen, tittar på repris på Så mycket bättre och käkar lite ost och kex. Kom precis in från en promenad i mörkret med pannlampa!

HELGEN: tillbringades i fjällen, först Vemdalen och sedan i Grövelsjön. Som vi längtar dit! Fjällen nu alltså - den sköra solen och snön som gör att man kan gå nästan överallt!

LÄNGTET: efter vintern, skidåkning och komma in i stugan, lite kall och ta en varm dusch, en go’kaffe och en redig smörgås! Inte långt bort nu! Men jag längtar också efter pappa/morfar som vi nog ska få träffa i morgon! Jippie! ❤️

Vi fick ännu en vecka hemma men som avslutades i den miljön vi trivs som absolut bästa - fjällen! Kombinerat jobb med livskvalitet och testat på hur det är att få till jobblivet med mini. Och ja, om man säger så här: vi kirrade det inte. Eller jo, det gjorde vi ju. Med hjälp av andra! Haha! När man inser i sista sekund ”jäklar vi behöver ju barnvakt!!”. Så ena dagen fick svärfar/farfar fara 17 mil enkel väg för att skjuta barnvagn i en timme och den andra dagen fick VD för Destination Vemdalen rulla vagnen. Medan hans fru satt längst bak i föreläsningssalen med deras egen sexveckors bebis… 🙈 Så kan det gå! Rent ”jobb”mässigt gick det dock bra, två föreläsningar på två dagar med amningshjärna och lite sömn, men det är tur att vi är två! Haha!

Sen rullade vi dock vidare från Vemdalen till stugan i Grövelsjön och fick ett dygn med farmor och farfar, faster, farbror och kusiner. Så härligt! Och här har vi nu varit ett dygn. Stannar tills i morgon då vi förhoppningsvis rullar vidare mot Orsa och mina föräldrar.

4401EF08-3963-4C5B-846E-F52F7552AE14.jpeg

Nu ska jag ta lite mer ost och pussa mini på pannan, lukta bebis! 😍

Anna