Tjugoförsta december.

Kroppen ville ta det lugnt även idag. Så när Emil drog ut på en tur på förmiddagen, tog jag med mig svärföräldrar och barn ut. Helge bäddade vi ned i vagnen och Harry ville ha pjäxor på. Ni kan ju tänka er hur glad jag blev för det!

Sen traskade han runt på sina skidor runt här på gården, ut på skidspåret utanför och ut i skogen runt stugan. Det var så mysigt! Sånt där som jag kommer komma ihåg länge.

När han ledsnade på skidorna tog vi med oss pulkan och gick en tur runt här kring stugan och det är underbart att höra honom filosofera.

Pannkakor till lunch gjorda av farfar var den perfekta lunchen efter en förmiddag utomhus. Sen passade jag på att vila lite medan Harry sov lunch och innan vi passade på att jobba lite under eftermiddagen. Det här med att kunna jobba varifrån man än är, det kommer jag hålla hårt i även i framtiden!

Nu sover båda kidsen och vi och svärföräldrarna tittat ikapp på julkalendern. Jag slötittar lite och längtar till sängen, som jag för ovanlighetens skull delar med lillebror. Rätt mysigt det alltså…! Om än inte så sömneffektivt som jag kanske har behov av just nu. Men det struntar jag i.

Hörs snart igen!

Anna